Sounji

 

【500 årlig, tempel sorg for Hojo Five Era】

Sayunji er et gammelt tempel (historisk tempel) på Daimuchi-skolen i Rinzai-shi.
Den ble grunnlagt av sønn av sønnen til Hojyo-jyun klanen første året (1521).

Hayunji Temple
Hayunji Temple

Det trivdes som et Bodera-tempel til Odawara Hojo-familien, men det ble hovedkvarteret til Hideyoshi Toyotomi som krysset Mount Hakone på 18-dagen 1590 i 4 (5). På den tiden forsvant en av Kantos beste Zen-mochi. Senere ble den gjenopplivet av munken Kikutsu i året 6.

Det er et stort gammelt klokketårn på klokketårnet på venstre side av fjellporten, som sies å ha blitt brukt til over natten slottet av Mt. Ishigaki da Toyotomi Hideyoshi angrep Mr. Hojyo mot Odawara.

Bai Temple og Bell Bell (Choshu Bell)
Hayunjiji klokketårn

Det sies at byen Hakone Yumoto opprinnelig startet som Monza Town of Susumuji.
Den nåværende katedralen (øde: de viktigste bygningene i templet eller tempel) er en ting fra Edo era gjenoppbygging, mange kulturminner som Shinobu kulturen i tidlig stridende staters tid, Edo era Hojo Godai bildet har blitt rapportert.

Foreløpig Sounji, Sengoku var Nadakaka' som en mann av kultur for å representere den æra Hojo ChoTsuna: arbeid og sies å være tørre landskapet (tørre landskapet, han fontene) av (Maboroshian Hayakumo tredje sønn) I tillegg til hagen levninger, Hojo Godai av graven, har kulturverdier, for eksempel "Hōjō Sōun image" (nasjonalt utpekt viktig kulturell eiendom) er lagret.

Hojo Fujyo

① Hyojyo Element Cloud (1432 ~ 1519)
Mr. Ise Shin Kurozu, et populært navn. Krigsherrer som representerer den tidlige Sengoku-perioden. Begging fra Kyoto til Suruga Imagawa familie, jeg fanget Izu Sagami og åpnet gardin av uavhengighet og krigende States era. Den døde ved Izu Bosuyama. Gratulerer nytt år

② Hojo Tsunade (1486 - 1541)
Etter Fader Shunko vil du gå videre til Musashi Shimosa. Vi utvidet territoriet til Mr. Hojo Odawara. Gratulerer nytt år

③ Mr. Hojo Miyazaki (1515 til 1571)
Den ødela Hideta Uesugi-familien, demonstrerte utmerket ferdighet i husholdningene ved å hindre Kohdo's fremskritt til Kanto, Takeda of Kai og Etsuo's Kesugi Kenshin. Gratulerer nytt år

④ Mr. Hojo Megumi (1538 - 1590)
Fru Huang er en datter av Hayato Shingen. Dekk den vestlige delen av Shingen, etter dens død, samarbeidet med Nobunaga Oda og ble belastet av Takeda. Til slutt tapt for Toyotomi Hideyoshi. Gratulerer nytt år

⑤ Mr. Hojo (1562 til 1591)
Kona er prinsessen til datteren til Ieyasu Tokugawa. Ueno Utsunomiya av Shimono ble falt og dannet Odawara Hojos største territorium. Ueno 's navn Masayuki Sanada tar navnet Wal - Mo Castle og beseirer Hideyoshi og taper. Det flyter til Koyasan ved hjelp av Ieyasu. Gratulerer nytt år

Hayunjiji klokketårn
Hayunjiji klokketårn

Naturskog bak tempelet (Sounji skoger) er et bredt leaved skog av eviggrønne hovedsakelig består av Castanopsis, som tilholdssted for Himeharuzemi av truede arter, utpekt som en naturlig monument av prefectural og byen.

Over midten 6 måned fra 7 slutten av måneden, koret av sikader, har blitt forsommeren kvelden tradisjon for Sounji er 7 måned tidlige hendelser "Himeharuzemi skrelle ser observasjon samfunn" anbefalt for familien.

Dusk av Sayunji-tempelet
Dusk av Sayunji-tempelet

Mellom 11 måned i begynnelsen 3 dato, fordi vi er spesielle offentlige de skyvedørs malerier og diboric av hovedsalen, i forbindelse med Hakone Daimyo å bli utført i 11 måned 3 dato, anbefaler vi et besøk.

Det er ingen inngangsbillett. Opptaksgodtgjørelsen for Terakoba som skal slippes ut i de tre første dagene av 11-måneden er imidlertid 500 yen for voksne.

Tilgang til her
<Ved tog>
· 15 minutters gange fra Hakone Yumoto stasjon
· Fra Hakone Yumoto Station Hakone Tozan Bus (K Route) Ca. 3 minutter "Hayumo Park front" Gå av med bussholdeplassen umiddelbart.

Hvis du er ute etter et billig hotell i Hakone-området, klikk her (flerspråklig korrespondanse)