Ashigara Pass Fist Festival

 

【Festival som setter pris på hjertet som arver tradisjon】

Det begynte i Showa 47 år, på den andre søndagen i hver september Minamiashigara City og Shizuoka Prefecture Oyama-cho er festivalen har vært arrangert i samarbeid.

Ashigorito Pass Fist Festival Fløyte skjermer
Ashigorito Pass Fist Festival Fløyte skjermer

Sho i det militære sjefen for Heian Periode: Yoshimitsu Shilla Saburo er en virtuos på (Sho 1 en av blåseinstrumenter som brukes i en slik domstol musikk) er, når leiren til Ashigara pass, skjenket Hikyoku av showet med sønnen til en lærer Fengyuan Tokiaki, betrodd En festival som kommer fra en historie som det ble sagt å ha gjort.

Ved Yoshimitsu Shilla Saburo, gosannen krig (EiTamotsu 3 år (1083 år) - Kanji første året (1087 år)), til bror og tropper Oshu: for støtte av Taro Hachiman Gika, vi Sashikakari å Ashigara pass tenkte at han kunne bli drept, av Toyoharanotokimoto som Yoshimitsu har skjenket en hemmelighet fløyte sønn i en tid høsten, over hoftene til Oishi av Ashigara pass, for å lære Hikyoku fløyte av sho, Tokiaki det har blitt fortalt at ble tilskrevet Kyoto.

Yoshimitsu Shilla Saburo (Shilla Saburo Yoshimitsu) ... Også kjent som: (Yoshimitsu av Minamoto) Yoshimitsu Minamoto, sent Heian perioden krigsherrer.
Master of Sho som var i stand til å lage kampsport som bueskyting, rytter, akito jujutsu av gamle kampsport. Kriger på begge sider.

Toyohara Ogimoto (Toyohara tid) · · · Gagaku i slutten av Heian-perioden.
Mester i Shoro Saburo Yoshimitsu, en lærer av keiser Horikawa's sho.

Toyohara Tokiaki (Toyohara's Aki Aki) · · · Aristokrater og musikere fra den sene Heian-perioden.
Jage etter Yoshimitsu Shilla Saburo, men tilbyr å følge til slagmarken i Sagami provinsen Ashigara fjellet, betrodd å formidle fra Yoshimitsu, til etter den Hikyoku, motvillig akseptere overtalelse av Yoshimitsu, vendte han tilbake til hovedstaden.

Ashigorito Pass Fist Festival Fløyte skjermer
Ashigorito Pass Fist Festival Fløyte skjermer

Til nå var det ingen mulighet til å høre lyden av Sho live, så det var veldig spennende.
Hvis jeg kunne høre denne lyden på Ashigori Pass av månen, synes det å være mest imponert.

 

I tillegg til seremonien til fistzuka-engasjementet, vises trommer og sko, dans, brannmaskevåpen, sverddans etc..

I tillegg er det også et flott dragkampsslag mellom begge kommunale grunnskoleelever som kjemper for territoriet til Ashigaru Castle Ruins Square, som er en årlig begivenhet. Vinneren kan ta ashigara plaza her som et territorium til neste fløytefestival.

Ashigara Pass Fist Festival
Ashigara Pass Fist Festival

Tilgang til her
<Ved tog>
Odawara Station ⇒ Daiyuzan Station (Daiyuzansen) 21 minutters × 270 yen, flyttet til høyre side av bussen roterende ④ tallene stå ut av Daiyuzan Station (til fots), "Jizodo" av Daiyuzan Station ⇒ Jizodo bundet endepunkt og gå av (Hakone klatring buss) om 27 minutters × 450 yen (Jizodo bundet buss er generelt 1 denne tjenesten til 1 tid)


Fra Jizhodo, vil jeg klatre Ashigara Asuka på fotturer.
Jizo-do ⇒ Manyo Park (gange) Omtrent 60 minutter × 2.6 km, Manyo Park ⇒ Ashigome Pass (gå) Omtrent 10 minutter × 0.3 km

※ 4 måned · 5 måned · 10 måned · 11 måned, i 8 når og 12 æra, vil Daiyuzan Station ⇒ Manyo Park flyreiser drives på en ekstraordinær. I tillegg fløyte festival dag, også fra Koyama Suruga Station Gotemba linje, en midlertidig busstjeneste.

 

Hvis du er ute etter et billig hotell i Hakone-området, klikk her (flerspråklig korrespondanse)