Odawara Plum Festival (Soga Bessho Plum Festival)

 

Hyggelig duft av plomme

Hver februar arrangeres Odawara Plum Festival i februar. (Fra 2, 2020/2 (lørdag) til 1/3 (søndag))

Odawara Ume-festivalen har Odawara Castle Ruins Park og Soga Bairin, men her på Soga Bessho Bairin kan du nyte naturen i Fuji og duften av 35,000 hvite plommer.

Odawara Plum Festival Yabusame
Odawara Plum Festival Yabusame

Soga Bairin ligger i Soga no Sato, og består av tre distrikter: Bessho, Nakagawara og Hara, og drives hovedsakelig av bønder i hvert distrikt. Spesielt har Bessho-arenaen de fleste fasiliteter som Bairin, suvenirbutikker, mat og drikke og parkeringsplasser.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

I Odawara, Kanagawa Prefecture, for mer enn 600 år siden, ble mange plommetrær plantet under slottet for å bruke plommonøtter som våpen i Hojo-tiden. I Edo-perioden ble dyrking av plommer oppmuntret av Odawara-føydaleherren Okubo, og den vokste raskt. I tillegg, som en postby over Hakone, var Umeboshi praktisk som en nødvendighet for reisende (bevare bento, slukke tørst og helsekost).

For rundt 40 år siden dannet en lokal bonde en eksekutivkomité ved Soga Bairin i Odawara for å produsere spiselige plommer og nyte blomsternes skjønnhet, sødme og adel. Har blitt avholdt.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

Soga Bairin består av Nakagawara, Hara og Bessho (lokale) plommeskoger, og omtrent XNUMX XNUMX hvite plommer er plantet. For å produsere spiselige plommer, er de fleste hvite plommer med hvite blomster.

Bessho Bairin opptakstid
Du kan fritt gå inn i plommeskogsfeltet (privat land) i løpet av holdeperioden, men fra 7:00 til 17:00

Hvis du kommer med bil. Fordi det er en offentlig vei, kan du angi den når som helst, men stedene du kan parkere er begrensede (se lokaliseringskartet). I tillegg vil trafikkbegrensninger bli brukt mellom 9:00 og 16:00.

Odawara Plum Festival Soga Bairin
Odawara Plum Festival Soga Bairin

Hvis blomstene er på sitt beste og været er fint, er området rundt Bairin overfylt selv på hverdager. Spesielt på lørdager og søndager kan prefekturveien rute 72 være overbelastet. Parkeringsplassen er også full om morgenen, gratis og full, og vi venter på tilgjengeligheten.

I Bairin er det hovedsakelig Juro-plommer (for tørket plomme), Shirakaga (for behandling av plommesaft, plommeekstrakt, plommevin, etc.), Nanko (plomme tørket og brukt til prosessering), og gråtende plommer (til prydbruk).
Den blomstrer i størrelsesorden Juro → Minamitaka / Weeping → Shirakaga.

Plommeblomster har godt blomsterliv og kan nytes i omtrent en måned. I tillegg, her i Bessho Bairin, kan du glede deg over plommeblomster i lang tid fordi du dyrker mange varianter som Juro, et spesialprodukt, Shirakaga, Nanko, Sugita, gråtende plomme, etc. Vennligst nyt de 1 35,000 plommeblomstene på Soga no Sato.

Soga no Sato og Yabusame]
 Her i Soga no Sato-området ble Soga Taro Yunobu-klanen satt opp som et familiemedlem i Shogunate i Kamakura-perioden.Det var Mr. Mitsue, moren til "Goro / Juro", som er kjent for Soga-historien, som giftet seg med denne Yunobu.Her i Soga no Sato er det mange ruiner relatert til Soga Monogatari. I følge "Azuma Kagami" er svorens far, Yunobu, en bueskytter og har blitt belønnet av Genryocho for sine høye prestasjoner under "Fuji no Maki Hunting".

[Opprinnelse til Yabusame]
 Blant bueskytingsteknikkene kalles Ryuhouma, Inuoimono og Kasagake <Tre ting med ridning>, og i motsetning til Yumas øvelseskonkurranse har Ryuhouma blitt overlevert som et Shinto-ritual for å be om "Tenka Taihei / Five Grains Fertility". Det sies å være en hest.Under keiser Kinmei (XNUMX-XNUMX) regjerte det konflikter i inn- og utland, så da keiserinne Shinko og keiser Ojin var bekymret for den turbulente verden ved det nåværende Usa Hachimangu-helligdommen (Oita-prefekturen) og ba for Taihei Tenka, var de på hesteryggen. Det sies at det startet med tre mål.

Hvis du er ute etter et billig hotell i Hakone-området, klikk her